Vacature: Testspecialist bij Achmea

Bedrijf: Achmea
Titel: Testspecialist
Locatie: 7333 NP, Apeldoorn
Functieprofielen: ICT – Test engineer
Branche: Verzekeringen
Regio’s: Nederland – Gelderland; Nederland – Overijssel; Nederland – Utrecht
Opleidingsniveau: HBO
Salaris min-max: 3417 – 4755 euro bruto per maand
Uren min-max: 36 – 36 uren per week

solliciteer-direct

=========================================

Testspecialist
Apeldoorn, 36 uur per week

Heb jij zin om aan de slag te gaan met de meest bezochte verzekeringswebsite van Nederland? Wil jij als tester een uitdagende rol vervullen in een goed werkende website van Centraal Beheer? Dan zijn wij op zoek naar jou. Binnen Centraal Beheer is er een testframework opgezet op basis van C#, Selenium en Specflow. Samen met je collega testspecialisten zorg je ervoor dat dit framework automatisch functionele testen uitvoert en test je .NET API’s van de Centraal Beheer website. Je doet dit samen met je scrum-teamleden in 3-wekelijkse sprints.

Jouw werkzaamheden:

 • Testen van compleet nieuwe websites en portalen voor Centraal Beheer en Avéro.
 • Vanzelfsprekend is het testen van de onderliggende backend systemen ook een onderdeel van je werk.
 • Ontwikkelen van testscripts op basis van onder meer business requirements en designs.
 • Samen met de systeemspecialisten zorg je verder voor het opzetten en (laten) uitvoeren van de unit-, systeem- en user storytesten.
 • Het schrijven en bijhouden van regressietesten.

Als Testspecialist heb je niet alleen veel contacten binnen je eigen team en maar stem je ook af met leden van andere development teams binnen de verschillende vestigingen van Achmea IT. Ook zal je conform de Agile werkwijze frequent met onze stakeholders en gebruikers overleggen. We werken volledig in Azure Devops in combinatie met een goed ontwikkel raamwerk (.NET, Angular en Sitecore).

Wat jou uniek maakt als Testspecialist
Jij weet anderen te overtuigen, neemt mensen mee in het testproces en introduceert nieuwe (test)ontwikkelingen. Samengevat zoeken wij een tester met passie die deel wil gaan uitmaken van een snelgroeiend nieuw team met young professionals. Daarnaast neem je het volgende ook mee:

 • Afgeronde hboopleiding in een ICTrichting.
 • Ervaring als Testspecialist met testautomatisering.
 • Kennis van Test Driven Development, Model Based Testen (TMap)/Risk Based Testen.
 • Bij voorkeur ervaring met Selenium en Specflow.
 • Bij voorkeur kennis van Continuous Integration.

Wat wij bieden
Als maatschappelijk betrokken organisatie hebben we naast aandacht voor onze klanten, ook aandacht voor jou. Aandacht voor jouw ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. We geven je de vrijheid waar en wanneer te werken, op kantoor of vanuit huis. Een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan groeien. Waarin ruimte is voor diversiteit, waarin iedereen zich thuis voelt, gebaseerd op integriteit en respect. Samen zijn wij de toekomst een stap voor.

De salarisrange loopt van € 3.417,- tot € 4.755,- (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week excl. eindejaarsuitkering en vakantiegeld). Jouw salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast krijg je:

 • Naast 144 verlofuren per jaar, een persoonlijk keuzebudget opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf of je dit budget laat uitbetalen, spaart of dat je er verlofuren van koopt.
 • Uitstekende pensioenregeling van 1,875% met een vaste jaarlijkse premie.
 • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer én fiets.
 • Korting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis voor jou én je gezin. Je krijgt ook nog een extraatje van € 250 bruto per jaar.
 • Korting op je schadeverzekering bij Centraal Beheer en Interpolis.

Solliciteren en meer weten?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Tamar Noordermeer, Recruiter, 06 13333614 (WhatsApp of bellen). Kijk op www.werkenbijachmea.nl voor meer informatie over onze organisatie of bekijk ons filmpje op YouTube: https://youtu.be/uqANU1B6v18.

Of solliciteer direct via het online sollicitatieformulier en overtuig ons van je ambities en geschiktheid, je affiniteit met vastgoed en specifiek je passie voor woningen. Het is dan aan ons om jou te overtuigen over de mogelijkheden binnen onze organisatie. Een online assessment en een pre-employment screening zijn standaard onderdelen van de sollicitatieprocedure.

De werving voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opgestart. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten een voorrangspositie. Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een werving & selectiebureau of andere Intermediair.