Vacature: HR ICT releasemanager

Bedrijf: Technische Universiteit Delft (TU Delft)
Titel: HR ICT releasemanager
Locatie: Mekelweg 5, 2628 CD Delft

solliciteer-direct

=========================================

HR ICT releasemanager
38 uur per week

Bij de TU Delft draait het om mensen. Dagelijks dagen we onze medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Daarom is het belangrijk dat de HR-ICT-systemen altijd up-to-date zijn. Want hoe meer processen automatisch verlopen, hoe meer data er beschikbaar komen én hoe meer we kunnen betekenen voor onze mensen. Als HR ICT releasemanager ben jij verantwoordelijk voor de verbeterings- en vernieuwingsslag op HR-gebied. Een interessante ontdekkingsreis waarbij veel ruimte is voor jouw bruisende ideeën. Reis jij met ons mee?

Dit ga je doen
Van de implementatie van een talentmanagementsuite, dat o.a. digitale ondersteuning biedt bij het werving-en-selectieproces, tot de vervanging van het core HR-systeem waarin personeelsgegevens en salarisspecificaties worden geregistreerd: jouw team Informatie Management staat de komende jaren voor een aantal interessante uitdagingen. Jij speelt hierin als HR ICT releasemanager een centrale rol. Het is jouw taak om wijzigingen, updates en releases van HR-ICT-systemen af te stemmen, te plannen, samen te stellen én te testen.

Met behulp van een gestructureerde en nauwkeurige jaarplanning zorg jij voor het integrale overzicht tijdens veranderingsprocessen, bijvoorbeeld als een leverancier een nieuwe versie van een systeem oplevert. Daar komt nogal wat bij kijken, want wijzigingen en vernieuwingen hebben invloed op de gebruikers en ICT-capaciteit. Ook zijn er testomgevingen nodig. Jij leidt zo’n project in goede banen. Altijd check je vooraf of nieuwe functionaliteiten of de release van een systeem interessant zijn voor onze organisatie. En samen met je teammanager en de HR-ICT-consultants analyseer je de impact op gebruikers en koppelingen.

Jij behoudt het overzicht over het gehele proces en stemt de inhoud, planningen, inzet en middelen af met de HR-managers, functioneel beheerders, businessanalisten, medewerkers van de directie ICT en leveranciers. Zij weten door jou precies wat van hen wordt verwacht. Komen er onverwachte projecten tussen die voorrang hebben of duurt een proces langer dan gedacht? Geen probleem. Jij gaat hier flexibel mee om en neemt je collega’s hierin mee. In het change advisory board, waarin wijzigingen van HR-applicaties worden besproken, heb jij een leidende rol. Daarnaast houd je relevante ontwikkelingen bij en neem je regelmatig een kijkje bij andere organisaties om bij te leren.

Dit heb jij in huis

  • Een hbo– of wodiploma in een relevante richting, en bij voorkeur een diploma van een ITIL-, BiSL- en TMap-opleiding.
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Affiniteit met HR-ICT-systemen en -processen.
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels, mondeling en schriftelijk.
  • Goede communicatieve skills: je overtuigt je collega’s met heldere argumenten van jouw plannen en adviezen.
  • Een enorme drive om processen en teams te professionaliseren.
  • De pro activiteit om van nature de lead te nemen, waarbij je op inhoud je collega’s aanstuurt en adviseert.
  • De vaardigheid om projecten en planningen gestructureerd te laten verlopen, waarbij je flexibel kunt omgaan met onverwachte wendingen.

Arbeidsvoorwaarden
De functie heeft een omvang van 38 uur per week (1,0 fte). Het gaat om een dienstverband in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 11 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.637,- en een maximum van € 4.978,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, thuiswerken, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan opleidingsmogelijkheden, deelname aan het Health Coach Program van TU Delft en sporten met korting.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan opleidingsmogelijkheden, deelname aan het Health Coach Program van TU Delft en sporten met korting.

Hier ga je werken
Wist je dat de TU Delft hoog scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid? Er hangt bij ons dan ook een positieve en toekomstgerichte sfeer. En we groeien stevig: zowel als het gaat om baanbrekend onderzoek als om studentenaantallen. Maar wat misschien wel net zo belangrijk is: alles op het gebied van personeelszaken is bij ons goed geregeld. Dat is mede te danken aan jouw team Informatie Management, dat uit negen mensen bestaat. Samen met de teammanager, businessanalisten en functioneel beheerders ben jij verantwoordelijk voor het beheer van de HR-ICT-systemen, het uitvoeren van HR-ICT-projecten en opleveren van HR-rapportages en –analyses. Jouw team bestaat uit een gemixt gezelschap van ervaren krachten en frisse blikken, stuk voor stuk mensen met hart voor de zaak. Kijk voor meer informatie op www.tudelft.nl/over-tu-delft/werken-bij-tu-delft/.

Informeren en solliciteren
Reageer met je motivatie en cv uiterlijk 31 maart 2019 via de mail naar Reggie Anemaet, Manager HR Services Informatie Management via emailadres po.ud@tudelft.nl. Vermeld hierbij het vacaturenummer AT/UD/HR/2019-03. Of reageer uiterlijk 31 maart 2019 via het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je Reggie ook mailen over de functie op emailadres R.W.R.Anemaet@tudelft.nl. Meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Ruth Vidal, HR-secretaresse, via po.ud@tudelft.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.