TestBash presenteert programma voor 2019

Op 23 en 24 mei 2019 is de 3e editie van TestBash in Utrecht met een zeer gevarieerd programma met 6 workshops en 9 presentaties. Naast gelouterde sprekers, krijgen ook nieuwe sprekers een kans om hun kennis en expertise met het publiek te delen. Naast de workshops en presentaties worden de aanwezigen getrakteerd op Lean coffee en zal de dag afgesloten worden met de 99 second talks, waarbij iedere aanwezige de kans krijgt om zijn boodschap in 99 seconden over te brengen. Naast de conferentie zelf, organiseert Ministry of Testing iedere avond meetups om bij te praten en gezellig te netwerken. Dit alles beloofd een bijzonder leerzaam, sfeervol en succesvol evenement te worden! En precies daarom organiseert het Ministry of Testing TestBash! Nieuw dit jaar is een driedaagse workshop Automation in Testing van Richard Bradshaw en Mark Winteringham voorafgaand aan de conferentie. Op alle Testbashes waar deze heren de workshop gaven was deze al snel uitverkocht.

Het Ministry of Testing organiseert al sinds 2012 succesvolle test evenementen in Brighton en daar komen steeds meer locaties bij: Manchester, Londen, San Francisco, Sydney, München, Dublin en Utrecht! Ministry of Testing heeft een zeeractieve community die testers helpt om te leren. Het motto is dan ook “het co-creëren van slimmere Testers”. De afgelopen twee jaar hebben per editie meer dan 200 mensen deze sfeervolle conferentie bezocht! In een leuke en gezellige sfeer is er door de aanwezigen veel genetwerkt en kennis overgedragen.

Kaarten zijn inmiddels in de verkoop gegaan en worden nu nog aangeboden voor een Super Early Bird en dat scheelt al gauw 300 euro voor de workshops en conferentie bij elkaar. Voor hen die geen kaart kunnen betalen, heeft het Ministry of Testing een scholarship fund.

Meer informatie over het programma en de kaartverkoop vindt je hier!