Vacature: Test Engineer

Bedrijf: ALTEN Nederland
Titel: Test Engineer
Standplaats: Fascinatio Boulevard 582, 2909 VA Capelle aan den IJssel

solliciteer-direct

=========================================

De functie
Agile werken zorgt er voor dat het testvak de afgelopen jaren sterk veranderd is en dit zal het de komende jaren blijven doen. Vandaag de dag ben je niet alleen Test Engineer, maar je maakt onderdeel uit van een zelfsturend development team. Je team bestaat uit analisten, testers en software developers. Als Test Engineer motiveer je je team om in korte iteraties van 2-4 weken producten op te leveren. Je bent een volwaardig en gelijkwaardig lid van dit team, waarbij je samen met je teamgenoten op weg bent om steeds betere software op te leveren.

Als Test Engineer is het steeds lastiger om de vele diverse testen uit te voeren in een sprint. Je bent je ervan bewust dat het sneller en efficiënter moet en dat testautomatisering daarbij onontbeerlijk is. Het is van belang dat er zo snel mogelijk wordt getest in het ontwikkelproces om zo vroegtijdig fouten te voorkomen. Termen als Continous Integration, Continous Delivery en Test Driven Development (TDD) zijn aan de orde van de dag. Je voelt je goed in een dynamische en steeds veranderende omgeving, waarin plannen en procedures steeds minder een rol spelen. Daarbij ben je bereid om over de grenzen van je eigen vakgebied te kijken. Om samen met je collega’s een actief deelnemer te zijn aan het ontwikkelproces, en jouw kennis en ervaring van het testvak in te zetten voor een beter team en daarmee beter resultaat.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op hbo-/ woniveau.
  • Je bent Tmap (Next) en/ of ISTQB (Foundation) gecertificeerd.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als tester.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in een Agile omgeving.
  • Ervaring met diverse scripting/ testtooling is een pre. Denk hierbij aan o.a. Selenium, Microsoft TFS, Cucumber, HP UFT en Fitnesse.

Persoonlijkheid
Je bent communicatief en analytisch sterk. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben je resultaatgericht en heb je van nature een flexibele instelling. Wij vinden het ook belangrijk dat je jezelf kunt herkennen in onze kernwaarden, o.a.: open en betrokken, passie voor techniek en plezier.

ALTEN biedt
Naast uitdagende en afwisselende opdrachten, bieden wij een stabiele organisatie waar persoonlijke- en vakinhoudelijke groei gestimuleerd wordt. Je krijgt bij ons een vast dienstverband met uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een goed salaris.
  • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Veel kansen om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen.
  • Een succesvolle, internationale onderneming, met daarin veel uitdagingen.
  • Extra’s zoals een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, een laptop en een bonusregeling.

ALTEN
ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in Softwaretesten, Software Development, BI en Analytics consultancy in verschillende branches. Binnen Alten kom je terecht in een divers maar hecht team dat zich bezighoudt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Agile en softwareontwikkeling. Bij ALTEN staan mensen, kennis, plezier en technologie centraal.
Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van telecomproviders, overheden, energiemaatschappijen, financiële instellingen en industriële ondernemingen tot zakelijke dienstverleners.

ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken via het online sollicitatieformulier!

Informatie
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Naïndra Thomas via telefoonnummer +31(0)6 23856393. Je kunt ook een e-mail sturen naar sollicitatie@alten.nl.

Kijk op www.alten.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.