Welke Nederlanders staan er op het EuroSTAR programma

Het programma van EuroSTAR 2018 is op 18 april bekend gemaakt. Maar welke Nederlanders staan er tussen. TestNieuws zet het op een rij.

Op dinsdagochtend geven Iris Pinkster en Greet Burkels een half day tutorial met de titel “Test Management: When ‘Je Ne Sais Pas’ Is Not An Option“. Verder geeft Rik Marselis diezelfde middag ook een half day tutorial over “Testing Intelligent Machines”. Dinsdagmiddag geeft Franka Buurmeijer een presentatie over “Involving Your Team Through Play“.

Woensdagochtend is het de beurt aan Ruud Cox met “Product Ecology for Testers” en donderdagmiddag staan Joost van Wollingen en Ivo de Buijn op het podium met “DevOps: an Unknown Future for Testers? Or An Opportunity“. Verder komt ook Ard Kramer die middag aan bod met “How To Test A LED-Bar Longer Than The Eiffel Tower?“. Woensdagmiddag is een Nederlandse middag lijkt het wel want Martin Gijsen staat ook op het programma die middag met “How Test Automation is like your Girlfriend / Boyfriend“. Maar we zijn er nog niet. Ook Egbert Bouman en Robin Esman geven een presenatie over “Agile Testing in a Formal Organisation” en de lijst is compleet met Jan Jaap Cannegieter en Carin de Bont die een verhaal houden over “When Others Don’t Understand. Testers as Translators“.

Op donderdagochtend komen dan nog een drietal Nederlanders voorbij. Namelijk Tim Koomen met “An Influential and Charismatic Tester, Really?“, gevolgd door Stijn Schepers met “Performance Testing in a Devops world: Ceci N’est pas Une Pipe!” en Bart Knaack met “Testing Techniques from the Jurassic Resurrected“. Dan is het na de laatste koffiepauze de beurt aan de laatste twee Nederlanders op het programma. Derk-Jan de Grood met “Le Dernier Jour Et Je Ne Sais Toujours Pas – The Last Day (TBC)” en Nathalie Rooseboom de Vries van Delft met “Je Ne Meme Pas“.

Wil je deze Nederlanders live op het podium zien staan? Registreer je dan nu voor EuroSTAR 2018.