EuroSTAR Countdown – Liftoff

Het is zover. Vandaag begint in Kopenhagen de 25e editie van EuroSTAR, de grootste softwaretest conferentie van Europa. Het evenement duurt tot en met donderdag 9 november en vindt plaats in het Bella Center. Het thema is The Magic of Testing.

De conferentie begint vandaag met de full day tutorials. Uit alle delen van de wereld komen vandaag en morgen de deelnemers zich inschrijven om vervolgens meerdere dagen bezig te zijn met het mooiste vak ter wereld, softwaretesten. Vanaf dinsdagmiddag zal TestNieuws op verschillende manieren verslag doen vanuit Kopenhagen. Via Twitter berichten, via verslagen op de website en via sfeerimpressies van het evenement en de stad Kopenhagen.

Benieuwd wat er de komende dagen allemaal op het EuroSTAR programma staat? Kijk dan hier.