EuroSTAR Countdown – nog 1 dag – The City

Morgen begint in Kopenhagen de 25e editie van EuroSTAR, de grootste Europese softwaretest conferentie die van 6 tot en met 9 november in het Bella Center plaats gaat vinden. Het thema is The Magic of Testing. Je kunt je nog steeds registreren, maar doe het wel snel, want  je hebt dus nog maar 1 dag. Dus schiet op en registreer je hier. In afwachting van de start van het evenement telt TestNieuws de dagen af door elke dag een onderdeel van het programma in de schijnwerpers te zetten of zoals vandaag aandacht voor de stad waar EuroSTAR gaat plaats vinden, Kopenhagen.

Als je de afgelopen dagen nog niet bent overgehaald om naar EuroSTAR te komen door deze countdown berichten, dan kan Kopenhagen als stad je wellicht overhalen om er naar toe te komen. Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken die in het oosten van het land ligt en waar rond de half miljoen inwoners woont. Ondanks dat het een grote stad is het er relatief rustig. Er hangt een relaxte sfeer, wat mede komt door de aardige mensen die er wonen en de vele parken. Water is in Kopenhagen overal aanwezig en het wemelt er van de oude huizen, mooie winkelpanden, leuke straten en moderne architectuur.

Na uiteraard de grootste toeristische trekpleister, het beeld van de kleine zeemeermin, is Nyhavn waarschijnlijk het bekendste herkenningspunt van Kopenhagen. Dit haventje dankt zijn bekendheid aan gekleurde huizen die er langs liggen, die op vrijwel elke poster of website over Kopenhagen wel voorkomen. Vooral in de avond is het hier erg gezellig en kun je er heerlijk uit eten of wat drinken. Ook voor winkelen is Kopenhagen een uitstekende stad. De meeste winkelstraten zijn autovrij, wat het winkelen wel zo fijn maakt.

Als je in Kopenhagen bent moet je absoluut in de avond een bezoek brengen aan attractiepark Tivoli. Het is het populairste attractiepark van Denemarken. Duizenden lampjes, volop kermis attracties en de vele eet- en drinktentjes maken tot een avond uit die je niet snel vergeet.

Ben je overtuigd door bovenstaande promotie van Kopenhagen en wil je er naar toe. Combineer het dan met een bezoek aan EuroSTAR. Maar dit is wel je laatste kans, want morgen begint het. Dus registreer je hier en ben er bij.