EuroSTAR Countdown – nog 2 dagen – Testing Excellence Award

Nog 2 dagen en dan begint in Kopenhagen de 25e editie van EuroSTAR, de grootste Europese softwaretest conferentie die van 6 tot en met 9 november in het Bella Center plaats gaat vinden. Het thema is The Magic of Testing. Je kunt je nog steeds registreren, maar doe het wel snel, want  je hebt dus nog maar 2 dagen. Dus schiet op en registreer je hier. In afwachting van de start van het evenement telt TestNieuws de dagen af door elke dag een onderdeel van het programma in de schijnwerpers te zetten. Vandaag aandacht voor de Testing Excellence Award.

EuroSTAR’s European Testing Excellence Award wordt elk jaar uitgereikt aan een person die significant heft bijgedragen aan het vakgebied van het softwaretesten binnen Europa. De prijs wil aanzetten tot leiderschap, het bijdragen, implementeren en meer effectief maken van het testproces. Met de prijs wordt er speciale waardering uitgesproken aan diegene de testcommunity bij elkaar brengt en test professionals inspireert om in een gezamenlijke aanpak het vak van softwaretesten naar een hoger plan te tillen.

Dit jaar wordt de prijs voor de 17e keer uitgereikt tijdens de EuroSTAR Conference Award Night. Hij werd vorig jaar gewonnen door Graham Freeburn. De prijs is 5 keer gewonnen door een Nederlander. Martin Pol won de 1e award die ooit werd uitgereikt in 1998, Tim Koomen de 5e in 2003, Eric Van Veenendaal de 9e in 2007, Bob van de Burgt de 14e in 2012 en Derk-Jan de Grood de 16 in 2014.

Wil je zelf met eigen ogen zien wie er dit jaar de Testing Excellence Award wint. Kom dan naar EuroSTAR door je hier te registreren.