EuroSTAR Countdown – nog 3 dagen – The Social Events

Nog 3 dagen en dan begint in Kopenhagen de 25e editie van EuroSTAR, de grootste Europese softwaretest conferentie die van 6 tot en met 9 november in het Bella Center plaats gaat vinden. Het thema is The Magic of Testing. Je kunt je nog steeds registreren, maar doe het wel snel, want  je hebt dus nog maar 3 dagen. Dus schiet op en registreer je hier. In afwachting van de start van het evenement telt TestNieuws de dagen af door elke dag een onderdeel van het programma in de schijnwerpers te zetten. Vandaag aandacht voor de Social Events.

Naast het reguliere programma staan er ook een aantal social events op de agenda tijdens EuroSTAR. Het Community Dinner, de Test Lab Party en de Conference Award Night.

Het Community Dinner werd vor het eerst georganiseerd in 2011 en is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip. Op diverse mooie locaties werd er gedineerd met honderden deelnemers. Een avond om te relaxen na een zware conferentiedag, te netwerken en veel te lachen.

De TestLab Party werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd en het heeft er alle schijn van dat dit een blijvertje is. Zelfs de EuroSTAR organisatie werd overrompeld door het succes. Terwijl elders in het gebouw het Community Dinner plaats vond ging bij de Test Lab Party bijna letterlijk het dak er af. Nog nooit zijn er zoveel testers al limbo dansend uit hun dak gegaan als deze avond. Een party waar nog lang over werd nagepraat.

Tijdens de Conference Award Night worden tradiotioneel de prijzen uitgereikt onder het genot van een diner of lopend buffet. Er zijn prijzen voor de beste tutorial, de beste presentatie en uiteraard wordt de prestisueze Testing Excellence Award uitgereikt. Maar daarover morgen meer.

Helaas zijn voor dit jaar alle drie de bovenstaande social events al vol geboekt. Maar voor diegene die zich nu pas gaan registeren voor EuroSTAR zijn er nog genoeg andere events waar je heen kunt gaan.

Zo kun je op woensdag ochtend mee doen met een 5 kilometer loop, is er een Micro Focus Expo party, komen vrouwen bij elkaar om te praten over Women in Testing en is er ook op woensdag een Lean Coffee om de dag mee te beginnen.

Kortom, voor elk wat wils. registreer je dus snel hier en ben er bij in Kopenhagen.