EuroSTAR Countdown – nog 5 dagen – Meet the crew

Nog 5 dagen en dan begint in Kopenhagen de 25e editie van EuroSTAR, de grootste Europese softwaretest conferentie die van 6 tot en met 9 november in het Bella Center plaats gaat vinden. Het thema is The Magic of Testing. Je kunt je nog steeds registreren, maar doe het wel snel, want  je hebt dus nog maar 5 dagen. Dus schiet op en registreer je hier. In afwachting van de start van het evenement telt TestNieuws de dagen af door elke dag een onderdeel van het programma in de schijnwerpers te zetten. Vandaag aandacht voor het The EuroSTAR Conference crew.

Zo vlak voor de start van dit grote en groots opgezette evenement is aandacht voor de organisatie achter de EuroSTAR conferentie toch zeker wel op z’n plaats. Al 25 edities lang zorgen zij er voor dat alles elk jaar weer in goede banen wordt geleid. Iets waar ze het hele jaar rond mee bezig zijn. Bijvoorbeeld zaken als het uitzoeken van een locatie, het kiezen van een Programme Chair, het samenstellen van het programma, de afspraken maken met hotels of het door heel Europa reizen om EuroSTAR te promoten. En zo zijn er nog honderden dingen die uitgezocht, geregeld of afgesproken moeten worden.

Meer weten over The Crew? Op deze pagina kun je meer lezen over wie er in het team zitten en wat hun rol is. En als je straks in Kopenhagen bent maak dan ook eens een praatje met iemand van de organisatie. Dat vinden ze erg leuk, want op die manier horen ze uit eerste hand hoe de conferentie wordt ervaren en of de deelnemers het naar hun zin hebben. Want daar doen ze het tenslotte allemaal voor.

Maar goed, om de crew aan het werk te zien en te kunnen spreken moet je je natuurlijk wel eerst registreren voor EurSTAR.