EuroSTAR Countdown – nog 7 dagen – Follow Tutorials

Nog één week en dan begint in Kopenhagen de 25e editie van EuroSTAR, de grootste Europese softwaretest conferentie die van 6 tot en met 9 november in het Bella Center plaats gaat vinden. Het thema is The Magic of Testing. Je kunt je nog steeds registreren, maar doe het wel snel, want  je hebt dus nog maar 7 dagen. Dus schiet op en registreer je hier. In afwachting van de start van het evenement telt TestNieuws de dagen af door elke dag een onderdeel van het programma in de schijnwerpers te zetten. Vandaag aandacht voor de tutorials.

De eerste anderhalve dag van de conferentie geven bekende testers en ervaringsdeskundigen uit de industrie instructies over verschillende testonderwerpen. Niks werkt beter dan dat je een hele dag les krijgt van een kopstuk uit de testwereld over een actueel onderwerp. Na zo’n dag ga je gegarandeerd met zo veel kennis naar huis dat je terug op je werkplek niks anders wilt dan super gemotiveerd het testen naar een hoger plan brengen. Dit is je kans om elke mogelijke vraag te stellen aan de grote namen binnen het testen. Denk aan namen als Fran O’Hara, Michael Bolton, Isabel Evans of Dorothy Graham, maar ook aan “onze eigen” Huib Schoots of onze bekende zuiderbuur Zeger van Hese.

Wil je meer weten over de tutorials, bijvoorbeeld wie het waar over gaat hebben, kijk dan hier voor de agenda van maandag en hier voor die van dinsdag. Bevalt het je wat je ziet? Registreer je dan snel nu het nog kan.