TestNet Noord Workshop Robotesting

Robots gaan in ons dagelijks leven komen en TestNet Noord vraagt zich af of je klaar bent om de stap te maken van “gewoon testen” naar “robotesten”? In deze workshop ervaar je door discussies, een quiz en hands-on testen wat er anders is aan robotesten. Voor de pauze gaan ze in op de theorie van testen van robots en testen met robots. Na de pauze ga je onder andere aan de slag met het testen van een kleine robot, waarbij je bijvoorbeeld zult merken dat non-functionals vanzelf belangrijker worden.

De workshop wordt verzorgd door Rik Marselis, fellow van SogetiLabs, het R&D netwerk van Sogeti. Hij heeft als speciaal aandachtsgebied de toepassing van testen op machine intelligence en robotica en de toepassing van robotica en machine intelligence bij testen.

Kijk op de TestNet website voor meer informatie en om je aan te melden.