TWC 2017 legt nog meer focus op deelnemer en kwaliteit

TWC editie 2017 legt met thematische insteek nog meer focus op deelnemer en kwaliteit. Elk jaar streven wij ernaar om de beste beleving en content te bieden voor onze bezoekers. “Het was leuk om met mijn collega’s naar een conferentie te gaan, maar ik heb niet echt iets nieuws gehoord”, krijg je vaak te horen van collega’s die terugkomen van een conferentie. TWC speelt daarop in!

TWC staat bekend om het afwisselende, dynamische en technische karakter. Dit houden we vast en maken het nog specifieker. TWC17 is een single track conferentie voor de beste quality minded techneuten. De eerste editie is op vrijdag 13 oktober en de kaartverkoop is inmiddels gestart!

TWC17 bestaat uit een serie van onderwerpen, gevarieerd van “obtaining feedback from users” en “production behavior”, tot “software craftsmanship” en “innovative testing technologies and frameworks”. Uniek aan dit concept is dat deelnemers vanaf binnenkomst worden meegenomen in het specifieke onderwerp. In kleine groepen gaat er flink samengewerkt worden en is er volop aandacht voor de bezoeker. Dit jaar is er plek voor ongeveer 60 bezoekers.

Het onderscheidend karakter van TWC zit in de praktische en hands-on insteek. Centraal staat de vraag: wat kan ik morgen beter doen, hoe maak ik in minder tijd nog meer impact? Puur vanuit de gedachte van vakmanschap. De hele dag staat in het teken van de deelnemer. De dag zit bomvol interactieve sessies, kritische in-depth discussies in kleine groepen, technische deep dives, hands-on sessies en verhalen uit de markt. De hele dag door kunnen deelnemers sparren met gelijkgestemden bij andere bedrijven, alleen voor de allerbesten uit de markt.

De doelgroep die het beste past bij TWC zijn de quality minded techneuten die opereren in de agile wereld. Dit zijn de mensen die normaal gesproken elke dag anderen inspireren, maar nu zelf geïnspireerd kunnen worden. Niet alleen door de unieke content maar ook door gelijkgestemden waarvoor TWC dit platform biedt. Deze dag geeft niet alleen een boost aan je inhoudelijke en persoonlijke skills maar ook aan je netwerk!

De conferentie wordt afgesloten met een borrel en BBQ. Inschrijven kan via: www.twc.amsterdam