Call for Papers TestNet najaarsevenement

De deadline voor de Call for Papers van het TestNet najaarsevenement ligt op 1 juli. Het thema voor het najaarsevenement is: “Continuous Everything”. Al sinds Grace Hopper melding maakte van de eerste opgeschreven bug in panel F tussen twee punten van relay 70 (een mot) op 9 september 1945, is ons beroep continu aan het veranderen. In de begindagen testten de ontwikkelaars zelf hun ontwikkelde code. Na jaren en jaren betraden testers het podium en werden we steeds belangrijker in het software-ontwikkel proces. Hierbij bleven we continue onze vaardigheden en werkwijze verbeteren.

Vandaag de dag zijn we onderdeel van multidisciplinaire teams en werken we vooral Agile. We leveren software via geïntegreerde pipelines (Continuous Integration). En termen als Continuous Delivery en Continuous Deployment worden steeds meer standaard. De tester blijft zichzelf ontwikkelen, Continuous Learning, Continuous Testing en Continuous Improvement worden onderdeel van onze werkwijze.

Daarom is het najaarsevenement gewijd aan “Continuous Everything”. TestNet nodigt je graag uit om je verhalen in te sturen in lijn met het gekozen thema. Lees de volledige call for papers en download de informatie op de TestNet website.