Valori Utilities en CA Technologies tekenen samenwerkingsovereenkomst

Valori Utilities en CA Technologies gaan nauwer samenwerken. Die intentie werd op 21 april j.l. in Utrecht bekrachtigd door twee handtekeningen onder een samenwerkingsovereenkomst. Dankzij deze nieuwe partner kan Valori haar klanten nu nóg breder adviseren en ondersteunen.

CA Technologies is een wereldwijd opererende softwareleverancier, die uniek is in het leveren van volledig geïntegreerde oplossingen op het gebied van continuous delivery. Een aantal producten die binnen dit portfolio vallen en daarnaast ook bedrijven helpen om GDPR compliance te worden zijn: CA Agile Requirements Designer, CA Test Data Manager en CA Virtualization. “Deze oplossingen sluiten uitstekend aan op de dienstverlening van Valori, toonaangevend in alle mogelijke vormen van testen en sterk voorstander van Agile werken,” zegt Astrid Hodes van Valori Utilities. “Een samenwerkingsovereenkomst met CA Technologies ondersteunt onze doelstellingen om de dienstverlening in Model Based Testing en Test Data Management verder uit te breiden. Het merendeel van onze medewerkers wordt momenteel getraind in bovengenoemde CA Tooling.”

Synergie
“De krachtenbundeling werkt twee kanten op: CA Technologies kan bij de implementatie van projecten gebruikmaken van de expertise van Valori. Deze kan eventueel ook benut worden ten behoeve van optimalisering van de roadmap van CA Technologies. Veel klanten zullen baat hebben bij de synergie die dit nieuwe partnership van Valori teweegbrengt.”

Meer weten?
Meer weten over de onderscheidende dienstverlening die Valori ook voor uw organisatie kan inzetten? Lees de ervaringen van klanten op www.valori.nl/klantverhalen

===============================================
V.l.n.r. Marcel Mersie (Sr. Consultant Utilities), Niels Beckers (Sr. Director Sales & Country Manager CA Technologies), Astrid Hodes (Directeur Valori Utilities) en Jurgen van Erp (Accoountmanager Utilities)