Polteq ISO 9001 gecertificeerd

Polteq heeft onlangs het vernieuwde ISO 9001:2015 certificaat behaald. Een externe, onafhankelijke partij heeft door middel van enkele audits vastgesteld dat hun kwaliteitsmanagementsysteem aan alle normeisen voldoet.

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Klanttevredenheid staat hierbij centraal. Met behulp van deze normering toont Polteq naar eigen zeggen aan dat ze weten wat hun klanten van hen verwachten en dat ze in staat zijn om hieraan te voldoen. Daarnaast toont de ISO 9001 normering aan dat Polteq voldoet aan de wet- en regelgeving die op hun dienstverlening van toepassing is en aan de door hun zelf gestelde eisen. Oftewel: “zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het!”

Polteq ziet deze ISO certificering niet alleen als tool voor hun kwaliteitsmanagement, maar vooral als een belangrijk hulpmiddel om hun dienstverlening richting klanten, de klanttevredenheid en hun eigen prestaties continu te evalueren en te optimaliseren.