Polteq opent kantoor in Rotterdam

In februari opent software testspecialist Polteq een nieuwe vestiging in het Ntoren ondernemerscentrum Alexandrium aan de Schorpioenstraat 298 in Rotterdam.

Met meer dan 170 medewerkers in Nederland en België is Polteq de grootste specialist in software testen en marktleider op het gebied van testopleidingen.

Polteq is meer dan 15 jaar actief op de markt van software testen. Professionals van Polteq werken bij klanten in Nederland en België, waar ze een belangrijke rol spelen in de kwaliteit van software. Ze bedenken en voeren software tests uit of worden gevraagd om advies uit te brengen aan organisaties over het inrichten van hun testprocessen. Ook houden zij zich bezig met testautomatisering, security of performance testen en het testen van mobile apps.

Het hoofdkantoor van Polteq bevindt zich in Amersfoort en daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Deventer, Eindhoven, Groningen en Leuven (België).

De unit Zuidwest, voorheen gehuisvest in Dordrecht, heeft nu hier in Rotterdam een nieuwe thuisbasis gevonden.

In de regio Rotterdam wonen en werken meerdere Polteq collega’s. Polteq wil met haar landelijke spreiding nadrukkelijk dáár aanwezig zijn waar klanten en medewerkers zich bevinden.

“We voelen ons nu al thuis in Alexandrium”, aldus unit manager Hapte Kroes. “Vanuit het kantoor en het fraaie dakterras heb je een fantastisch uitzicht op heel Prins Alexander, met op de achtergrond de fraaie skyline van Rotterdam. Maar belangrijker is dat wij vanuit deze locatie onze klanten nog beter lokaal van dienst kunnen zijn”.

De nieuwe locatie van Polteq Zuidwest is zeer goed bereikbaar, zowel met OV als met de auto. Metro, bus en trein stoppen voor de deur en in de parkeergarage van Alexandrium is voldoende ruimte voor bezoekers.

Omdat de unit Zuidwest groeit, is Polteq op zoek naar nieuwe collega’s die wonen in de regio Rotterdam – Den Haag – Leiden en die het Zuidwest team willen komen versterken.

De officiële opening van de nieuwe Polteq vestiging in Rotterdam vindt plaats tijdens een feestelijke receptie op donderdag 23 februari. Klanten, relaties, potentiële nieuwe collega’s en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Foto: Michel Kuipers, directeur van Ntoren Ondernemerscentrum Alexandrium, overhandigt de sleutel van het nieuwe Polteq kantoor aan unit manager Hapte Kroes en accountmanager Frits Bezemer.