HPE levert applicatie performance testing

Hewlett Packard Enterprise heeft onlangs de beschikbaarheid aangekondigd van HPE StormRunner Load op AWS Marketplace, een SaaS-product voor performance en load testing.

HPE StormRunner Load is een van de eerste oplossingen om SaaS Subscriptions op de AWS Marketplace te ondersteunen. Het helpt developers betere apps te maken en ze sneller te leveren dankzij een eenvoudig, intuïtief en hoog schaalbaar platform. In combinatie met HPE Mobile Center en HPE AppPulse Suite krijgen developers toegang tot een complete set oplossingen voor een breed scala aan uitdagingen op gebied van applicatielevering, van testen tot implementatie en monitoring.

Doordat web en mobiele apps steeds meer worden gebruikt, groeit de vraag naar snelle en foutloze applicaties. De complexiteit van deze apps, gekoppeld aan de schaalbehoefte over meerdere platforms, vergroot de kwetsbaarheid van performance issues. Agile teams hebben nieuwe tools nodig om de concurrentie voor te blijven om zo slimme apps te leveren die snel, kwalitatief hoogwaardig en schaalbaar zijn.

Lees hier meer.