Kwaliteitsfocus SQS weerspiegeld in Magic Quadrant

SQS, ’s werelds toonaangevende specialist in kwaliteit, heeft zijn positie als uitdager in het Magic Quadrant voor applicatieservices versterkt. De hogere score voor ‘volledigheid van visie’, weerspiegelt volgens het bedrijf het voortdurende streven naar verbetering en de verscheidenheid van diensten.

SQS heeft het afgelopen jaar geïnvesteerd in nieuwe gebieden, zoals AI en IOT, en heeft enkele boeiende projecten afgerond voor wereldwijde merken die vorderingen maken met hun digitale transformatie. Daardoor is SQS uitgegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke strategische kwaliteitspartner, die organisaties helpt om hun IT-prestaties te maximaliseren en risico’s te verminderen door middel van effectieve kwaliteitsborgingsprocessen.

Gartner: “… de markt voor applicatietestservices groeit in een razend tempo. We kennen ongeveer 300 bedrijven die in deze markt actief zijn. In dit Magic Quadrant worden 18 van de belangrijkste applicatietestleveranciers beoordeeld.”

Het rapport vermeldt verder: “SQS is een goede keus voor grote bedrijven in het EMEA-gebied, die op zoek zijn naar een lokale oplossing met wereldwijde dekking, en voor klanten die een leverancier zoeken die gespecialiseerd is in applicatietesten. SQS groeit in Noord-Amerika, waar het bedrijf zich vooral richt op de financiële diensten- en voertuigsector.”

“De vele lokale consultants van het bedrijf bieden klanten een uitstekende kennis van de taal en cultuur, plaatselijke ondersteuning en begrip van regionale uitdagingen.”

“Klanten waren enthousiast over het feit dat SQS zich bij testopdrachten opstelde als een echte partner, maar ook over de kwaliteit, ervaring, professionaliteit en flexibiliteit van de mensen die het bedrijf voor zijn klanten inzet.”

“Digitalisering, de vraag naar omnichannel-ervaringen en het internet der dingen dwingen bedrijven om te veranderen. Knowhow op het gebied van kwaliteitsborging is daarbij essentieel. We zijn trots dat onze klanten ons zien als een strategische kwaliteitspartner die ze ondersteunt bij de verbetering van hun kwaliteit tijdens veranderingsprocessen en op weg naar succes”, aldus Diederik Vos, CEO van SQS.

Klik hier om het volledige Magic Quadrant te bekijken.