Hartger Ruijs wint OndernemersPrijs Haaglanden

In het Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague te Scheveningen vond woensdagavond 23 november 2016 de finale plaats van de OndernemersPrijs Haaglanden 2017. Een ondernemerswedstrijd waar het stimuleren van ondernemerschap centraal staat. Zoals elk jaar zijn de deelnemers aan de prijs de afgelopen maanden door een vakkundige jury op tal van onderwerpen doorgelicht en ondervraagd. Hartger Ruijs, oprichter van Computest Group uit Zoetermeer is uiteindelijk unaniem door de jury tot winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2017 uitgeroepen.

Juryvoorzitter Hans Biesheuvel: “Hartger Ruijs is een ondernemer van het eerste uur en als autodidact laat hij zien wat puur ondernemerschap is. Hij toont lef door te investeren en over te nemen zonder daarbij zijn focus te verliezen en met zijn gedrevenheid weet hij zijn hele team van inmiddels 100 man te inspireren”.

Opvallend teken van lef en innovatie geldt ook de gedurfde stap die Hartger heeft genomen om zijn organisatie in te richten op basis van zelfsturende teams. Prijswinnaar Hartger Ruijs: “Deze Ondernemersprijs is voor ons een geweldige bevestiging dat we als organisatie goed bezig zijn. Het is ook een prijs voor het hele team. Onze medewerkers zijn het bedrijf en door het werken met zelfsturende teams kunnen zij het beste uit zichzelf naar boven halen. Dat zien we nu terug in deze waardering.”

Roel van der Beek, voorzitter van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden keek terug op een geweldige avond: “Deze competitie is mede bedoeld om de pareltjes in ondernemersland naar boven te krijgen. Dat is dit jaar weer gelukt met een fantastische winnaar en goede ondernemers met mooie bedrijven die deelnamen. De winnaar is net als vorig jaar een jonge ondernemer die creatief is, innovatief is en die lef toont. Dat inspireert iedere ondernemer. Wat mij betreft een prachtige winnaar.”