Wilbert van den Bliek verantwoordelijk voor Nordics SQS

SQS, ’s werelds toonaangevende specialist in kwaliteit, benoemt per 1 januari Wilbert van den Bliek tot managing director Benelux en Nordics. Daarmee wordt hij verantwoordelijk voor de prestaties en resultaten van het bedrijf in de Benelux en de Scandinavische landen.

“Deze internationale stap past bij mijn ambitie”, zegt Van den Bliek. “In de Benelux hebben we de afgelopen jaren flinke groei doorgemaakt. Zowel in medewerkers, omzet en verbreding van ons vakgebied. Het is een uitdaging om de goede dingen, zoals ons deliverymodel en projectmanagement, mee te nemen in mijn nieuwe functie.”

Van den Bliek is sinds 2008 managing director van SQS Benelux. Hij bouwde het bedrijf uit tot de huidige omvang van meer dan 100 medewerkers. Zijn benoeming past in de internationale strategie van de SQS Group om een aantal overstijgende regiodirecteuren te benoemen. Van den Bliek blijft rapporteren aan boardbestuurder Ralph Gillissen.

In de Nederland wordt hij, voor wat betreft de dagelijkse leiding, opgevolgd door Ron Rouhof, die nu nog verantwoordelijk is voor operations binnen het bedrijf.