Salves start nieuwe testdivisie in Rotterdam

Salves, specialist op het gebied van Software Testen, Microsoft Consultancy & Adoptie en AFAS, is op 1 augustus jl. een nieuwe test divisie in Rotterdam gestart. De opening van deze derde testdivisie past in de ambitie van Salves om toonaangevend in de testmarkt te zijn.

Mededirecteur van deze nieuwe vestiging, Christian Hoppenbrouwers, geeft aan: “Onze opdrachtgevers hebben te maken met continue verandering in een vaak onvoorspelbare markt. Dat vraagt om steeds sneller, kwalitatieve wijzigingen te kunnen doorvoeren. Wij hebben de tools, de oplossingen, de ervaring én de toewijding om hen daarbij te helpen”. Salves Testservices West richt zich – net als de andere twee testvestigingen Midden en Zuid – op het gehele palet van testdiensten, zoals continuous delivery, DevOps, security, technisch testen en test automatisering.

Binnen Salves wordt intensief samengewerkt tussen de testdivisies en de divisies Microsoft en AFAS. Hoppenbrouwers, die eerder voor onder meer CMG, EclipseIT en Alten Nederland werkte, geeft aan dat die samenwerking volgens opdrachtgevers resulteert in kwalitatief hoogwaardige diensten en een trackrecord van succesvolle implementaties. De kracht van Salves zit volgens hem in de goed opgeleide, betrokken en betrouwbare medewerkers, het werken met state of the art testtools en ontwikkelmethoden. Maar in ook het nauwlettend volgen van relevante thema’s als het DevOps, Continuous Deployment, Security, Mobile en Cloud.