Sogeti biedt ketentesten aan via India

Sogeti heeft een Quality Automation Center in India ingericht waarmee organisaties in Nederland applicaties sneller en veel goedkoper kunnen laten testen. De IT-dienstverlener is de eerste in ons land die klanten nu een volledig geautomatiseerd software testproces aanbiedt in India voor complete applicatieketens.

De activiteiten in dit Quality Automation Center in het Indiase Mumbai bestaan uit het volledig geautomatiseerd testen van de functionaliteiten van applicaties, het inrichten van test datamanagement, performance testen en servicevirtualisatie. Dankzij servicevirtualisatie is Sogeti in staat gehele applicatieketens te simuleren. Daarmee kan een keten van bijvoorbeeld een online aanvraag, het uitbrengen van een offerte, klantregistratie tot en met facturatie volledig getest worden op de prestaties en functionaliteit van de verschillende applicaties die in een dergelijke keten actief zijn. Verder is dit de enige plek in India waar meerdere test tools van o.a. HP, Microsoft, Tosca en Open Source tooling zoals .NET en Java ondersteund worden.

Lees hier meer.