TestNet thema-avond – De NS bij TestNet

Op 11 april 2016 organiseert TestNet een thema-avond rondom de Nerderlandse Spoorwegen. De avond heeft het de titel meegekregen: De NS bij TestNet – Praktijkervaring met testen op het spoor. In november 2013 is TestNet al eens op locatie bij de Nederlandse Spoorwegen geweest en hoorde daar over het belang van testen voor de NS. Inmiddels heeft het Test Competence Center een flinke groei doorgemaakt. Dus tijd voor een update. En er is zoveel interessants gaande bij NS dat je zelf het spoor kunt kiezen dat jou het meest interesseert. Spoor A heeft verhalen die vooral testmanagers aanspreken. Spoor B richt zich meer op testengineers.

Spoor A:
Huub van der Wouden gaat in op hoe ervaringen op luchthavens hebben bijgedragen aan de opzet van het Test Competence Center. Stijn van den Brand en Paul Custers staan stil bij de huidige werkwijze, tools en inrichting van het Test Competence Center.

Spoor B:
Wilfred Wattel en Marijn van Gemert geven inzicht in hoe zij omgaan met productiedata, logging analyses en rule engines. Onno Wierbos en Remco Blewanus delen hun ervaring met non-functional testen.

Kijk voor meer informatie op de TestNet website.