Testservices Testbirds in uniform platform

Ongeveer vier jaar na de oprichting bereikt Testbirds een nieuwe mijlpaal. Met meer dan 100.000 geregistreerde crowdtesters in 180 landen, vervult het van oorsprong Duitse bedrijf een leidende positie in crowdtesting – het testen van apps, websites en software bij de eindgebruiker. Meer dan 500 bedrijven, uiteenlopend van Audi en Allianz tot en met ANWB en Western Union, werkten al samen met de IT-serviceprovider om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van hun software te verbeteren.

Daarnaast heeft Testbirds cloud-gebaseerde testoplossingen ontwikkeld, zoals TestChameleon™: een software-as-a-service-toepassing waarmee handmatig of geautomatiseerde tests uitgevoerd worden op virtual machines. Ook BirdFlight™, een gratis tool voor de distributie van beta apps, maakt deel uit van de aangeboden cloudoplossingen. Al de testservices van Testbirds komen nu samen in een uniform platform, dat als slogan draagt: “Testing 4.0 – The Next Generation of Quality. Powered by Crowd and Cloud Technologies”. Deze strategische koerswijziging stelt klanten in staat om eenvoudig toegang te krijgen tot alle testmogelijkheden van Testbirds en te profiteren van de synergie van uiteenlopende testmethoden.

Lees hier meer.