10 procent korting voor Agile Testing Day NL

Als zijnde mediapartner van de Agile Testing Day Netherlands mag TestNieuws 10% korting aanbieden op de toegangsprijs van dit evenement. De Agile Testing Day NL is een spin off van de Agile Testing Days in Potsdam (Duitsland).

De Agile Testing Day NL is een internationaal congres voor iedereen die zich bezig houdt met agile (test)werk processen. Het evenement biedt zowel internationale als nationale sprekers die zich bezig houden met agile testing vanuit een eindgebruikers-, coaching- of consultancy rol.

Dit jaar worden er op de dag voorafgaand aan de conferentie, 16 maart, een viertal tutorials gegeven. De conferentie zelf vindt plaats op 17 maart. Beide dagen worden georganiseerd in het Van der Valk hotel in Houten.

Ga naar de registratie-pagina en voer daar de discountcode “TestNieuws_010” in om je 10 procent korting te krijgen.