HP biedt developers testoplossing LeanFT

HP heeft een nieuwe geautomatiseerde testoplossing voor developers. De HP LeanFT levert methodes om snel te bouwen, testen en veilige, kwalitatieve applicaties te leveren. Door de oplossing kunnen organisaties sneller de markt betreden, hebben ze een hogere betrouwbaarheid en kwaliteit en verlagen ze de kosten binnen het ontwikkelproces.

Vandaag de dag dienen organisaties snel en flexibel te zijn om nieuwe oplossingen, ervaringen, business modellen en omzetstromen te genereren. Softwareontwikkelaars gebruiken Agile methodes voor continuous delivery in plaats een sequentiële benadering. Voor het testen van software betekent dit dat developers en testers zoeken naar ‘shift left’ en continu hun applicaties eerder in het applicatie ontwikkeltraject testen.

HP LeanFT maakt gebruik van het ‘shift left’ concept door de belangrijkste onderdelen van het agile ecosysteem te koppelen. De HP LeanFT is krachtig, licht, betaalbaar en speciaal gebouwd voor continuous testen en delivery en compatible met bestaande ecosystemen (zoals Microsoft TFS, GIT en Subversion) en frameworks die ondersteund worden door test driven en behaviour driven development. HP LeanFT beschikt over krachtige test automation autorisatie met C# of Java en IDE-integratie.

Bron: Computable