Call for Papers TestNet najaarsevent verlengd

Afgelopen zondag verliep de inzendingstermijn van de Call for Papers van het TestNet najaarsevenement. De organisatie heeft al mooie inzendingen binnengekregen, maar omdat het aantal inzendingen lager is dan ze gewend is, verlengen ze de inzendingstermijn met twee weken tot en met zondag 14 juni.

Als ze het hebben over ‘Wat is er nieuw: Trends in Testing’, bedoelen ze niet alleen de grote, visionaire verhalen over de ontwikkelingen die het testvak de komende jaren gaan bepalen. De TestNet organisatie zoekt juist ook jouw kleine verhaal, over een tool, een techniek, een aanpak of een ervaring. Want die is voor een ander nieuw en daarmee interessant. Wat voor jou wellicht al een tijd heel gewoon is kan voor een collega tester zomaar een eye-opener zijn.

Ga naar de website voor de call for papers en stuur je inzending uiterlijk op 14 juni in.