Vacature: Test Manager (Senior Tester) – CAK

Titel: Test manager (senior tester)
Bedrijf: CAK
Standplaats: Prinses Beatrixlaan 7, 2595 AK, Den Haag
Contactpersoon: Afdeling Recruitment CAK (via de knop/link)
Aantal uur: 32 t/m 40 uur
Salaris: Minimaal € 3.055 en maximaal € 4.771 bruto per maand
Ervaring: HBO en >5 jaar ervaring

solliciteer-direct

=========================================

Wat ga je precies doen?
Als test manager ligt er binnen de afdeling ICT Development en ICT Services van onze organisatie een mooie uitdaging voor je. Het CAK kent een dynamische omgeving en we maken gebruik van nieuwe technologieën. We bieden je een afwisselende, innovatieve werkomgeving!

De testorganisatie fungeert als interne leverancier voor testwerkzaamheden voor zowel de lijnorganisatie als de projectorganisatie binnen het CAK. Als test manager ben je eindverantwoordelijk voor het gehele testtraject van alle producten die de afdeling ICT (Development en Services) binnen onze organisatie levert. Dus zowel voor het testen van de bedrijfsapplicaties als het testen op infrastructureel niveau.

Je bent als test manager verantwoordelijk voor het uitdragen van het testbeleid en kunt mensen motiveren om binnen dit beleid te werken. Je coacht de medewerkers op inhoud en stelt het master testplan op. Je ondersteunt bij het door ontwikkelen en beheren van het testbeleid en rapporteert aan het management van ICT. Je bent in staat om leiding te geven aan een team van testers en je bent gewend om een op productrisico’s gebaseerde strategie, planning en begroting op te stellen. Door je ervaring en motiverende houding ben jij in staat om de belangen vanuit test te vertalen naar zowel het testteam als haar omgeving. Je voert naast de coördinerende werkzaamheden ook zelf testwerkzaamheden uit. Je gaat werken met diverse tools waaronder Selenium, JMeter en SOAP UI.

Je werkt binnen projecten en releases maar hebt daarnaast een domein als aandachtsgebied om daarbinnen het vak testen verder te helpen (professionaliseren). Vanuit de testorganisatie word je daar ingezet waar jouw expertise gevraagd is. Dit zorgt voor een werkomgeving waar je steeds weer nieuwe uitdagingen tegemoet kan zien. Het CAK ontwikkelt zelf en hanteert hierbij zowel waterval- als agile-methodiek.

Naast deze taken denk je mee en adviseer je de teamleider over de kwaliteit en de risico’s van opgeleverde software en systemen en initieer je verbetervoorstellen ten aanzien van het testproces.

Jouw profiel
Voor deze vacature zoeken wij een communicatief vaardige test manager met een sterk analytisch vermogen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent resultaat- en kwaliteitgericht en deskundig. Je gaat graag samenwerkingen aan en neemt initiatief. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie voor de vacature van test manager.

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding;
  • Je beschikt over ruime kennis van en ervaring met testen;
  • Je hebt meerdere jaren ervaring als testregisseur of testmanager;
  • Je beschikt over ervaring met reviewwerkzaamheden;
  • Je hebt kennis van performancetesten;
  • Je bent Tmap Next of ISTQB foundation gecertificeerd;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden jou
Met de vacature van test manager bieden we je een zeer uitdagende en innovatieve functie als test manager in een organisatie die volop in beweging is. Je kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en je krijgt alle ruimte voor verdere ontwikkeling.

De vacature van test manager kent een marktconform salaris van minimaal € 3.055 en maximaal € 4.771 bruto per maand op basis van een werkweek van 40 uur. Inschaling geschiedt naar gelang relevante kennis en werkervaring. Wij bieden flexibele werktijden waarbij de begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren en parttime (minimaal 32 uur) werken behoort tot de mogelijkheden. Het CAK kent een eindejaarsuitkering van 8,33% en biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Reageer direct:
Past deze baan helemaal bij jou? Reageer dan direct via onderstaande ‘link‘:

Klik hier voor het sollicitatieformulier!
Of reageer via de ‘Solliciteer direct!’ button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Testing, Test management, ICT tester, Teamleider, Risicobeheer.