Programma TestNet voorjaars event bekend

Het programma van het TestNet voorjaarsevenement is bekend. Op 30 april organiseert TestNet het evenement met als thema: ‘Boodschappers van de koning: de kracht van testrapportage’. Met een knipoog naar de voormalig Koninginnedag gaat het voorjaarsevenement over het brengen van de boodschap, misschien wel de belangrijkste taak die testers hebben. Wat maakt testers een goede boodschapper, hoe gaan ze om met de gevaren van de weg naar en van de boodschap zelf?

In de ochtend staan er als gebruikelijk weer een aantal workshops op het programma. In de middag volgt dan de opening door de voorzitter Rik Marselis, gevolgd door een keynote van Vipul Kocher. Hij is onder andere de president van de Indian Testing Board, dat is de ISTQB board van India. Daarna volgen er dan 16 parallelle tracks en 2 workshops. De avond wordt afgesloten met een borrel, maar daaraan voorafgaand eerst de keynote van niemand minder dan Julie Gardiner. Zij staat regelmatig op de grote podia en won onder andere de prijzen voor beste presentatie tijdens STAREAST 2005 en 2007, beste presentatie tijdens BCS SIGiST 2005 en de beste tutorial tijdens EuroSTAR 2006.

Klik hier voor het hele programma.