Vacature: Senior Quality Assurance Engineer

Titel: Senior Quality Assurance Engineer met teamlead potentie (m/v)
Bedrijf: Sqills
Standplaats: Enschede
Contact: sollicitatie@sqills.com
Aantal uur: Fulltime dienstverband (40 uur)
Salaris: Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaardenwaarden

solliciteer-direct

=========================================

Heb jij de skills voor Sqills?

Sqills bouwt, implementeert en onderhoudt software oplossingen met als doel kosten te reduceren, opbrengsten te verhogen en klanttevredenheid te verbeteren. We leveren complexe producten en diensten aan grote klanten. Hierin zijn we erg succesvol en door onze snelle groei zijn we constant op zoek naar gedreven vakmensen met een grote interesse voor software technologieën.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons QA- team en meehelpen onze ambities te verwezenlijken? Wij beloven je een interessante werkomgeving, uitdagende en complexe vraagstukken en een heel leuk team waarin ieder zijn steentje bijdraagt

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en beoordelen van logische en fysieke testgevallen t.a.v. het testen van services en software.

Je doet dit vanuit een je technische achtergrond en vanuit technisch oogpunt en weet daarmee de impact van services in de keten goed in te schatten. Tevens doe je onderzoek naar verbeteringen van de voor onze klanten ontwikkelde software en de manier waarop we de kwaliteit kunnen waarborgen. Je bent bereid om waar nodig (incidenteel) ook op locatie van een klant te werken.

Je hebt daarnaast grondige kennis van het automatiseren van geautomatiseerde tests, vanuit Jenkins / Sonar waardoor het geautomatiseerd testen op een hoger niveau komt voor bestaande ontwikkel projecten.

Jouw profiel:

Een enthousiaste leergierige collega met:

 • HBO+ werk- en denkniveau met een relevante opleidingsachtergrond
 • Ervaring met het schrijven van testplannen en het maken van testscenario’s
 • Kennis van en ervaring met testtechnieken en testmethoden
 • Achtergrond als softwareontwikkelaar in PHP en/of Java
 • Kennis van Java en applicatie servers (Tomcat / JBoss / Apache / Glassfish)
 • Kennis en ervaring met database systemen (MySQL / Oracle / PostgreSQL)
 • Goede kennis van open source systemen is een pre
 • Vaardig in het gebruik van testautomatiseringstools zoals SoapUI, jMeter, Selenium, Cucumber, Behat en ervaring in het gebruik van bevindingenbeheertools
 • Zelfstandig werkend, goede teamplayer, kennis van testontwerptechnieken,
 • Affiniteit met SOA-landschappen
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse Taal

Wij bieden:

Naast een fulltime dienstverband (40 uur) met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou uitdagende en afwisselende werkzaamheden in ons nieuwe pand op het kennispark in Enschede, op loopafstand van station Enschede Drienerlo. Je maakt deel uit van een ambitieus team, met veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden. Naast een positieve, informele werksfeer bieden wij je voldoende ruimte om je persoonlijk te (blijven) ontwikkelen door middel van trainingen/opleidingen en cursussen.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je motivatie met CV naar sollicitatie@sqills.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.