TestNet thema avond over DevOps

Bij DevOps draait het om samenwerking tussen ontwikkeling en beheer. Daar komt de naam ook vandaan: Dev staat voor Development en Ops voor Operations. In DevOps zitten een tweetal kernprincipes: Continuous Integration en Continuous Delivery. In dit kader zal Maarten van den Ende zijn ervaringen met ons delen.

Desmond Delissen en Valerio Barrila zijn voor hun huidige project op zoek gegaan naar een schaalbare en goed performende backend applicatie voor mobile apps. En dit alles met one click deploy. Om dit mogelijk te maken zijn zij als devops team aan de slag gegaan om het nieuwe systeem te bouwen en testen. Beide heren vertellen over hun ervaringen!

Agenda
18:00 diner
19:00 Presentatie 1
19:50 pauze
20:10 Presentatie 2
21:00 borrel

Aanmelden via de TestNet website.