Call for papers Test Automation Day 2015

Op 18 juni 2015 vindt de 5e editie van Test Automation Day plaats in het WTC te Rotterdam. Het centrale thema is “Improving Test Automation in your organization – practical tips, case studies and innovative solutions to common problems”. Test Automation Day is het platform voor de Internationale Test Community, waarbij ingezoomd wordt op innovatieve testautomatisering en tools. Inschrijven kan via de Test Automation Day website.

Voor het programma zijn ze op zoek naar innovatieve praktijkcases en/of workshops. Heb je suggesties voor een interessante sessie aansluitend bij de thema’s? Dien dan via de Call for papers pagina vóór 7 november 2014 een suggestie in.

Datum: 18 juni 2015
Locatie: WTC te Rotterdam
Meer informatie: www.testautomationday.com