CSC beheert Interxion Cloud Test Lab

Het Nederlandse Interxion, Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, introduceert een Cloud Test Lab gebaseerd op VMware vCloud.

Het beheer van de Cloud Test Lab wordt verzorgd door IT-dienstverlener CSC. Gedrieën bieden VMware, CSC en Interxion bedrijven toegang tot een grote verscheidenheid aan computing- en opslagmogelijkheden voor het risicoloos testen van hun applicaties en workloads. Door gebruik te maken van de virtuele proof-of-concept omgeving kunnen bedrijven applicaties sneller en met meer zekerheid uitrollen in de cloud.

De samenwerking tussen VMware, CSC en Interxion brengt hardware, software en netwerkverbindingen samen in een gevirtualiseerde testomgeving, waardoor meer realistische testresultaten behaald worden dan wanneer voor het testen een cloud-omgeving op lokale hardware wordt ingericht. Als de testen hebben uitgewezen dat de cloud-omgeving in alle opzichten geschikt is voor een applicatie, kunnen bedrijven de applicatie en workloads direct uitrollen in de live cloud van CSC. Ze kunnen die eenvoudig doen via de Interxion Cloud Hub, een community van hosting-partijen, infrastructuuraanbieders, leveranciers van hyper scale platformen, softwareleveranciers en netwerkproviders.

De overgang naar een cloud-gebaseerde omgeving kan zeer complex zijn en vergt dan ook een goede voorbereiding en planning, aldus Michael van den Assem, Algemeen Directeur van Interxion Nederland. :Interxion laat bedrijven op een laagdrempelige manier de voordelen van de cloud ervaren en geeft hen de mogelijkheid om zodra ze overtuigd zijn de applicatie snel en gemakkelijk naar een volwaardige productieomgeving in de cloud over te zetten.

Bron: Executive People