Borland lanceert cross browser testing

Borland, onderdeel van Micro Focus, softwareleverancier op het gebied van modernisering, testen en management van enterprise applicaties, breidt haar Silk-testportfolio uit met Silk Central Connect. Hiermee kunnen organisaties eenvoudig en efficiënt webapplicaties testen vanaf meerdere (mobiele) browsers, zonder dat hierbij investeringen in hardware noodzakelijk zijn. Central Connect biedt een virtuele executie- en configuratie-omgeving, waarmee de testinspanning en testtijd gemiddeld met 80 procent kan worden gereduceerd. In Silk Central Connect zijn verschillende versies van Firefox, Chrome en Internet Explorer geïntegreerd, waardoor applicaties met één druk op de knop getest kunnen worden in meerdere browsers tegelijkertijd. De testresultaten worden in Silk Central Connect met elkaar vergeleken en helder gepresenteerd. Deze uitbereiding van het Silk-applicatiestestportfolio van Micro Focus stelt organisaties in staat om nieuwe ontwikkelingen – zoals HTML5 en Mobile – sneller te omarmen en eenvoudig applicaties te testen op één of meerdere meerdere platforms.

Anne-Jan van der Vlugt, Borland key accountmanager bij Micro Focus: “Nieuwe technologieën volgen elkaar in rap tempo op. Dit maakt het voor organisaties steeds lastiger om ervoor te zorgen dat hun applicaties en websites overal goed en hetzelfde presteren, ongeacht welk apparaat of platform er gebruikt wordt. Met de lancering van Silk Central Connect en de andere updates helpen wij organisaties om sneller betere software en websites te bouwen, zonder dat zij geremd worden door nieuwe ontwikkelingen.”

Update hele Silk portfolio
Silk Central Connect is onderdeel van de Silk-applicatietestproducten die organisaties voorzien van uitgebreid geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor software-oplossingen. De Silk-producten behoren tot een geïntegreerde test-suite en worden geleverd volgens de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen. Met de toevoeging van Silk Central Connect biedt het Borland-portfolio nu een uitgebreide end-to-end testoplossing die geautomatiseerd testen, performance testen, snelheidssimulatie van netwerken en testmanagement voor mobile combineert. Naast de lancering van Silk Central Connect is het volledige Silk-testportfolio geüpdatet. Silk Central Connect is met de nieuwe update geïntegreerd in Silk Central. Hierdoor hoeven Silk-gebruikers geen extra software aan te schaffen. Silk Test is ook geïntegreerd in Silk Central, om snel en makkelijk vanuit de cloud cross-browser te testen.

Lees hier wat de overige updates bevatten.

Foto: Twitter