Sneller testen met update van HP ALM suite

HP kondigt nieuwe diensten aan die mobiele en cloud-gebaseerde testen versnellen en de gebruikerservaring verbeteren. Hierdoor worden kosten bespaard en wordt de kwaliteit voor de levering van applicaties en diensten verhoogd.

HP onthult de nieuwe versies binnen zijn HP Application Lifecycle Management portfolio en helpt hiermee organisaties om kwaliteit, prestaties en snelheid in hun mobiele, cloud-, hybride- en traditionele toepassingen te stimuleren. De nieuwe software verbetert de planning en ontwikkeling, werkt kostenbesparend en versnelt de levering van applicaties, terwijl de kans op zakelijke storingen wordt verminderd.

Gebruiksgemak, kwaliteit en prestaties van applicaties staan voorop voor internationale bedrijven, een slechte gebruikerservaring kan direct van invloed zijn op de merkbeleving met alle financiële consequenties van dien. De verbeterde diensten van HP vormen de basis voor de levering van kwalitatieve digitale content, innovatieve applicaties en betrouwbare services in de “anywhere, anytime” wereld.

Nieuwe functionele en performance testproducten helpen bedrijven mobile testing te omarmen door een snellere levering van aantrekkelijke applicaties te bieden, zonder de kwaliteit in gevaar te brengen. Zo introduceert HP LoadRunner 12 en HP Performance Center 12 met cloudtest mogelijkheden om continue performance-testen voor capaciteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid te verbeteren. Ook introduceert HP Application Lifecycle Management 12 en HP Quality Center Enterprise 12, deze diensten helpen organisaties om op succesvolle wijze de ervaringen te leveren die hun werknemers, klanten en partners verwachten, aldus HP.

Bron: Dutch IT-channel