3e editie TestNet Summer School

De hoofdsponsors van het TestNet voor- en/of najaarsevenement hebben allemaal het verzoek gekregen van het TestNet bestuur om de TestNetters een interessante workshop te bieden, tijdens alweer de 3e TestNet Summer School op 10 juli aanstaande. 12 sponsors hebben hier bereidwillig gehoor aan gegeven. De workshops zijn verdeeld over de ochtend, middag en avond. Als je wilt kun je dus maximaal 3 workshops bijwonen. De workshops zijn interactief, bij veel workshops kun je op je eigen computer meedoen en ervaring opdoen.

Omdat je uit workshops voor ochtend, middag en/of avond moet kiezen heeft TestNet drie aparte evenementjes aangemaakt, je moet je opgeven voor elk van de workshops waaraan je deel wilt nemen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan. De TestNet Summer School is gratis toegankelijk voor TestNet leden en voor Studenten aan een studie met informatica-component (op vertoon van collegekaart) en hun docenten. Niet-leden betalen 50 euro (incl BTW) voor deze dag (of je nu 1, 2 of 3 workshops bijwoont, de prijs is hetzelfde).

Meer informatie en het programma vind je hier.