Tom Gilb geeft tutorial voor werkeloze testers

Tom Gilb is een veteraan op het gebied van kwaliteitszorg en testen. Hij publiceerde 4 boeken, waaronder het in 1993 samen met Dorothy Graham geschreven standaardwerk “Software Inspection”. Tom is inmiddels gepensioneerd en hij gebruikt zijn talenten nu alleen nog ten behoeve van hen die het het hardst nodig hebben. Bijvoorbeeld werkloze testers. Voor hen geeft Tom een hele dag tutorial over Lean Quality Assurance. De doelgroep zijn TestNet leden die momenteel zonder werk zitten. Dat kan zijn als werkloze, als zzp-er zonder opdracht of als “bankzitter”. Er is plaats voor 40 deelnemers, als er ruimte over is zijn ook andere TestNetters welkom. Bij aanmelding kun je aangeven tot welke categorie je behoort.

Wil je deze legende eens in levende lijve meemaken meld je dan snel aan. De dag is gratis voor TestNet leden (inclusief koffie/thee en lunch). Deze dag is NIET toegankelijk voor niet-leden. Ben je werkloos maar nog geen TestNet lid? Wordt dan snel lid en investeer zo in je kans om snel weer aan de slag te komen.

Meer informatie over Tom Gilb, de agenda en registeren vind je op de TestNet website.