TestNet Noord non-functionals thema-avond

Op woensdag 13 februari 2013 organiseert TestNet Noord een thema-avond over non-functionals in Hajé te Heerenveen. Tijdens deze avond wordt het non-functional testen op twee manieren belicht.

Gert Huisman laat zien hoe hij, aan de hand van het Mobile App Security Assessment Platform, in staat is om mobiele applicaties (Apps) te testen op security kwetsbaarheden conform de laatste versies van beschikbare generieke security policies, frameworks en best practices. Denk aan Android en Apple iOS applicaties die via diverse online stores worden aangeboden en vaak malware of virussen bevatten. Gert geeft daarbij uitleg met welke securityzaken je rekening moet houden bij het testen van Apps. De tweede spreker is Peter van Wees, hij gaat in op zijn ervaringen met performance testen bij DUO.

Agenda:
18:00 Ontvangst en Diner
19:00 Welkom
19:15 presentatie Gert Huisman
20:00 Koffiepauze
20:15 presentatie Peter van Wees
21:00 TestNetwerkborrel

Meer informatie en registreren via de TestNet website.