Call for papers TestNet voorjaarsevenement

Het duurt nog even maar toch wil TestNet vast vooruitkijken naar het voorjaars- evenement 2013. Dit jaar houden ze het evenement op maandag 13 mei 2013, in het NBC te Nieuwegein, volgens de bekende opzet met keynotes en parallel-tracks in de middag en avond. Ook dit keer rekenen ze op 500 tot 600 bezoekers.

Het thema voor het voorjaar is “Test Automation & tooling: silver bullets of testing?”

Testautomatisering werd in de recente TestNet programma enquête 2013 het meest genoemd als thema waarover de TestNet leden meer willen horen. In een tijd waarin agile een steeds belangrijkere plek inneemt, wordt test automatisering ook steeds belangrijker. Ook de opkomst van geavanceerde tooling, denk bijvoorbeeld aan model based testen, kan van grote invloed zijn op het werk van de tester. En wat is de invloed van open-source tooling op ons vakgebied? Allemaal vragen die een antwoord verdienen en mogelijk aan bod komen op het voorjaarsevenement van 2013.

Ga naar de website voor de uitgebreide tekst van de oproep , sjabloon voor de inzending en tips voor onderwerpen.