TestNet Noord ontdekt ITIL, ASL, BiSL en testen

ITIL, ASL en BiSL zijn termen die regelmatig langs komen in de IT. Hebben deze termen een relatie met testen? Ja! De ontwikkeling van onze (IT) omgeving voltrekt zich in een steeds hoger tempo en van ons wordt verwacht dat we dat allemaal kunnen bijbenen. Dat is al een uitdaging op zich. Daarnaast stellen (interne en/of externe) klanten steeds hogere eisen aan snelheid van werken en kwaliteit. De kennis van onze oude systemen wordt steeds minder, maar alles draait nog. Als we handvatten krijgen aangereikt die ons kunnen helpen om structuur in de werkzaamheden aan te brengen en processen voor ons te laten werken, zal dat de kwaliteit van ons werk kunnen verbeteren. 

Tijdens de TestNet Noord thema-avond op dinsdag 20 november aanstaande gaan ze op ontdekkingsreis door de wereld van ITIL, ASL en BiSL, om zo te onderzoeken waar dit testers kan helpen.

Hans Mikkers gaat in op ITIL en wat dat voor testen betekent en Eibert Dijkgraaf vertelt over ASL en BiSL en de relatie met testen. Ga naar de TestNet website voor meer informatie en aanmelden.