Twee TestNet thema avonden in september

In september worden er twee thema avonden georganiseerd door TestNet. De eerste vindt plaats op dinsdag 11 september in Nieuwegein en is een workshop mindmapping. Mindmapping is een techniek waarmee je sneller kunt leren en beter kunt onthouden. Deze techniek is onder meer geschikt voor het maken van krachtige aantekeningen, om complexe informatie te structureren, voor samenvattingen, om gedachten te ordenen, presentaties voor te bereiden en de creativiteit te vergroten. Klinkt interessant, maar wat is het nou precies? En hoe maak ik een mindmap? En misschien nog belangrijker: kan ik het ook in mijn werkzaamheden als tester gebruiken? Antwoorden op deze vragen krijg je 11 september op de thema-avond mindmapping. En je gaat uiteraard zelf mindmaps maken!

Ga naar de TestNet website voor meer informatie over deze mindmapping thema avond.

De tweede thema avond wordt dan door TestNet Noord op dinsdag 18 september in Heerenveen georganiseerd en gaat over Kwaliteitsengineering. Tijdens deze avond zullen André Boeters en René Tuinhout aandacht besteden aan de positie van testen binnen het gehele kwaliteitssysteem van een organisatie: Op welke aspecten van kwaliteit ligt de focus van testen? Kunnen/moeten we de specifieke talenten waarover wij testers beschikken (het vermogen om kwaliteit te analyseren en daarover te rapporteren) verder verbreden? Moeten we een bredere rol nemen in het beoordelen van productkwaliteit? Kunnen we een rol spelen bij de beoordeling van de kwaliteit van het proces? En wie beoordeelt eigenlijk de kwaliteit van onze werkzaamheden?

Ga naar de website voor meer informatie over deze TestNet noord thema avond.