Voorlopig programma TestNet Summer School

Vanwege het succes van afgelopen jaar organiseert TestNet in samenwerking met de sponsors ook dit jaar weer een TestNet Summer School. Op woensdag 11 juli 2012 krijgen de sponsors van TestNet de gelegenheid om een tutorial/workshop van 3 uur te geven. TestNet heeft geen invloed op de inhoud van het gebodene.

De dag heeft een ochtend-, middag- en avond-gedeelte waardoor je drie keer een keuze kunt maken uit één van de tutorials. Of als drie sessies je wat te zwaar wordt kun je er natuurlijk ook voor kiezen om één of twee tutorials bij te wonen.

De summer school is gratis voor TestNet leden. Daarnaast is de toegang ook gratis voor studenten van HBO en WO (op vertoon van collegekaart) en hun docenten.
Niet-leden betalen 50 euro door het op de dag zelf aan de balie invullen van een eenmalige incassomachtiging. Maar voordeliger is het om ter plekke lid te worden van TestNet.
 
Details over de tutorials/workshops vind je hier.