Meertalig testen bij TestNet Noord

Als gevolg van de globalisatie is de wereld om ons heen kleiner geworden. Steeds meer kijken we over de grenzen heen. Tijdens de TestNet Noord thema avond ‘Meertalig testen’ belichten ze diverse aspecten van meertaligheid op testgebied. Hierbij kijken ze in diverse keukens.

Als eerste bij IKEA, hoe bij een groot test project met meertaligheid omgegaan wordt. Vervolgens belichten ze in een tweede presentatie meerdere aspecten van meertaligheid over het gehele ontwerp, test en implementatie traject van software. Voor een goed begrip van de presentaties is kennis van o.a. de Engelse taal een vereiste.

Het programma:
18:00 Eten
19:00 Aanvang thema avond
            Korte intro
            Presentatie Martina Hoffmann: Testen met “IKEA people”
19:50 Koffie pauze
20:10 Presentatie Bart Dekkers:
           Meertalig testen – en business en development perspectief
21:00 TestNetwerkborrel

Meer info hier