Programma TestNet voorjaarsevenement

TestNet bestaat 15 jaar. Het voorjaarsevenement op 30 mei wordt daarom een feest, waarop ook het boek van de “jubileum boek commissie” wordt gepresenteerd. Alle bezoekers krijgen van het boek een exemplaar mee naar huis.

Het wordt weer een evenement zoals gebruikelijk, dus met een grote keuze aan presentaties over het testvak. ’s Ochtends zijn er tutorials/workshops waar het aanwezige publiek hun kennis en ervaring kunnen verrijken, zie de aparte omschrijving op de evenementenpagina van TestNet. Voor tutorials moet men zich afzonderlijk opgeven, waarbij de keuze kenbaar gemaakt dient te worden welk van de tutorial bijgewoond wenst te worden.

’s Middags volgt dan de opening van het evenement door TestNet voorzitter Michiel Vroon en ligt de focus op het jubileum. Tijdens deze middagsessie presenteert de JuBoCo het TestNet boek en vertellen de schrijvers over de inhoud. De auteurs zullen achteraf de uitgedeelde exemplaren signeren, voor wie dat wil. Daarna wordt de overgebleven tijd in de middag gevuld met presentaties. Voor het complete overzicht van presentaties en presenteerders klik hier.

’s Avonds volgt er dan een keynote van Geoff Thompson en Bob van de Burgt die de bezoekers samen meenemen in hun ervaringen opgedaan in het testvak en de testwereld. De resterende tijd wordt gevuld met de nodige presentaties.

De dag wordt afgesloten met de bekende TestNetwerkborrel.