TestNet thema avond – Testen 112

Op 20 maart organiseert TestNet weer een thema-avond. Het programma van deze thema-avond staat in het teken van de hulpdiensten, de politie, het ziekenhuis en de brandweer. Deze avond biedt een unieke combinatie van sprekers en dat beloofd een spannende avond te worden.  

Politiewerk varieert van het uitdelen van een bekeuring tot het oplossen van moord. Van het tegengaan van vandalisme tot het aanpakken van fraude en mensen- en drugshandel. De politie wordt bij haar werk kritisch gevolgd door pers en publiek. Hoe draagt testen aan bij aan het motto ‘Waakzaam en Dienstbaar’? Met voorbeelden uit de praktijk wordt duidelijk gemaakt hoe belangrijk testen is bij een organisatie als de politie en hoe testen een bijdrage levert aan het maatschappelijke belang. Spreker: Peggy Hogendoorn

Het AMC is een academische wereld waar patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs alleen optimaal kunnen functioneren als de processen effectief ondersteund worden door IT systemen. Om tot de beste ziekenhuizen van Nederland te behoren investeert het AMC o.a. in een ICT-infrastructuur en grote ICT vernieuwingstrajecten. Wat zijn nu de informatie systemen binnen het AMC en hoe worden deze getest? Spreker: Lavas van der Ende

Brandweer Amsterdam-Amstelland is ontstaan uit de zes korpsen van Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Het korps, bestaande uit zo’n 1100 mensen, treedt effectief op bij branden en ongelukken, maar is ook voorbereid op het bestrijden van rampen en het beheersen van grootschalige crisissituaties. Welke informatie systemen gebruikt de brandweer om behulpzaam, deskundig en daadkrachtig te handelen. En hoe worden deze informatie systemen getest? Spreker: Theo Roelofs

Resterende informatie staat op www.testnet.org