TestNet Noord “Testers van de Bank”

Op 21 febrauri organiseert TestNet de tweede TestNet Noord thema-avond in Heerenveen. Het thema is “Testers van de Bank”. Testers van banken in de noordelijke regio komen hun praktijkverhaal vertellen.

Testen+ door André Louwes en Arjan van der Haar
Testen+ is business driven testmanagement toegepast in de praktijk bij de Friesland Bank. Testen+ helpt een project haar einddoel te halen en dit kan niet zonder dat het testteam medeverantwoordelijk is voor het eindresultaat. André Louwes en Arjan van der Haar zijn testmanager bij Sogeti en zijn succesvol in het managen van complexe testtrajecten. Zij willen je in deze presentatie meenemen in hun aanpak en daarmee hun ervaring met je delen.

Performance Competence Center door Allan Beumer
Allan Beumer is binnen de Rabobank als performance architect verantwoordelijk voor het leveren van performance, load -en stresstesten via het performance competente center (PCC). Tijdens deze presentatie zal hij vertellen hoe het pcc binnen de Rabobank haar diensten aanbiedt.

Programma van deze avond:
18:00 Maaltijd
19:00 Welkom
19:05 Presentatie Testen+
19:50 Koffiepauze
20:10 Presentatie PCC
20:55 Afsluiting
21:00 TestNetwerkborrel

Meer informatie vind je op de TestNet website.