TestNet Jubileum boek – Wat staat er in?

Op 23 december 2011 hebben Hans van Loenhoud, Anko Tijman en Derk-Jan de Grood het ‘huiswerk’ van de JuBoCo-leden (JuBoCo = Jubileum Boek Commissie) geïntegreerd tot een verhaallijn. Aan de hand van deze inhoudsopgave zal de rest van de het boek over de toekomst van het softwaretesten samengesteld worden.

De JuBoCo commissie schrijft het jubileumboek voor TestNet’s derde lustrum. Toen TestNet 10 jaar bestond verscheen er een boek over de geschiedenis van het testen in Nederland. In 2012, als TestNet 15 jaar bestaat, willen ze graag vooruit kijken. De informatie die opgedaan is tijdens de informatieve sessie vormt een rijke input voor het boek waarin de auteurs samen met de overige TestNet leden vooruit kijken.

In deze video gaan ze in op wat er in het boek komt te staan.