De ergste softwarefouten van 2011

De ergste softwarefouten van 2011

De SQS groep heeft een lijst opgesteld met de ergste softwarefouten die reputaties hebben beschadigd, die veel geld hebben gekost en waarvan de gebruikers de meeste stress kregen. Phil Codd, Managing Director en Chief Markets Officer bij SQS zegt dat deze fouten een enorme impact hebben gehad op bedrijven en de gebruikers van de software. Softwarefouten kunnen er zelfs voor zorgen dat mensen hun baan of zelfs hun vrijheid verliezen.

De consultants van SQS hebben via stemming bepaald wat de meest erge softwarefouten zijn van de afgelopen 12 maanden. Hieronder waren onder meer grote fouten in software van banken met alle financiële gevolgen van dien, tot het terugroepen van tienduizenden auto’s omdat de software in die auto’s niet goed functioneerde.

Lees hier de volledige lijst met de ergste softwarefouten van 2011.