Eerste TestNet Noord thema-avond een succes

TestNet organiseerde voor het eerst een thema-avond in het noorden van het land onder de noemer TestNet Noord. Ze hadden gekozen voor het Hajé restaurant in Heerenveen, makkelijk bereikbaar vanuit alle noordelijke provincies. Er waren 60 aanwezigen op de thema-avond afgekomen, waarvan 2/3 wel lid en 1/3 geen lid. Door de goede en enthousiaste opkomst paste de toeschouwers net in de zaal. Dat beloofd veel goeds voor de volgende keren wanneer er waarschijnlijk een grotere zaal gebruikt gaat worden.

Het eten en drinken was, zoals altijd bij TestNet, goed verzorgd. Maar vooral inhoudelijk was de avond een groot succes. Beide presentaties hadden op zich zelf alleen al een avond kunnen vullen. Zowel de presentatie over Security Testen als over Agile duurde langer dan in het draaiboek stond vanwege de vele vragen en inhoudelijke discussies. Ook met de werkgroep leden was er veel interactie, met als gevolg dat er ‘pas’ om 21:20 aan de borrel begonnen werd.

Kortom, het was een geslaagde eerste versie van een TestNet Noord thema-avond die smaakt naar meer. Volgend jaar staan er vier thema-avonden in Heerenveen gepland.

———————————-
Input en foto door Rik Marselis – Evenementen commissie TestNet